Pulpa de miel la CrockPot

de anca_rm in Oaie, 12 Iul 2016 | 507 vizualizari

 

Carnea de miel este o carne rosie recomandata si de cei mai multi dintre nutritionisti . Aveti insa grija de unde cumparati carne de miel ,iar dupa portionare  aseazti-o rapid in congelator , este o carne usor perisabila.
Mie imi place sa o marinez inainte de gatire. De aceasta data am marinat carnea de miel in pudra de curcuma , amestecata cu vin rosu , boia de ardei ,sare si piper si am gatit-o la slow cooker timp de 6 ore. A iesit foarte frageda si gustoasa .
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel (aprox 2kg)
  • 1 lingura pudra curcuma
  • 200 ml vin rosu
  • 3-4 catei usturoi
  • 3 fire leustean
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia afumata
  • 2 fire de foi dafin
  • 1 lingura mustar
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la CrockPot:

Carnea de miel o spalam bine in apa rece si o lasam sa se scurga si sa se usuce.


Intr-un bol punem pudra de curcuma ,50 ml vin rosu, boia , sare,piper si mustarul si omogenizam .


Cu aceasta marinata frecam bine carnea (ii facem un masaj bun ) pe toate partile . Punem carnea intr-o punga si dam la frigider pentru 12 ore. Din cand in cand mai scoatem si mai masam putin pe toate partile fara a mai scoate carnea din punga.


A doua zi punem carnea in vasul de la Slow Cooker , adaugam 150 ml vin , usturoiul taiat in felii , frunzele de dafin si frunzele de leusean . Pornim aparatul si il setam la temperature joasa pentru 6 ore. Trebuie sa uitam de carne.


Serviti cu legume sotate sau piure de cartofi .




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la CrockPot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

noiinbucatarie 1

12.07.2016, 11:26

hmm, gustoasa tare!

Gherca Daniela 1

12.07.2016, 12:37

Rocsi 1

13.07.2016, 21:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel cu cartofi