Pulpa de miel marinata

de nilgun in Oaie, 7 Mai 2013 | 2852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pulpa miel
  • sare mare
  • piper proaspat macinat
  • cimbru
  • rozmarin pudra*nu am avut crengute
  • zeama de lamaie
  • 1 cana vin alb sec
  • ulei de masline cam o lingura
  • usturoi- 1 jumatate de capatana
  • ceapa verde- 4 bucati
  • patrunjel verde-o legatura
  • apa 1 cana
  • menta uscata- cat sa acopere pulpa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel marinata:

Am luat pulpita de miel, am luat mare parte din grasimea de pe ea, apoi am impanat-o cu usturoi. Am frecat-o pe ambele parti cu sare, piper, rozmarin, cimbru. Am pus menta uscata. Am turnat un pic ulei de masline.


Am turnat cana de apa si vin. Am pus si zeama de lamaie. Am taiat ceapa verde bucati. am pus peste. Am taiat sa patrunjelul verde si l-am adaugat. Apoi am lasat la marinat aproape 24 de ore.


A doua zi, am pus o folie de aluminiu deasupra tavitei si am introdus la cuptor. Cam o ora cu folia, si jumatate de ora fara folie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Alexandra Elena 1

07.05.2013, 21:21

ce bine arata

nilgun 1

07.05.2013, 21:30

Multumesc

Rocsi 1

07.05.2013, 22:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
fripturica de miel