Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

de JulyCris in Porc, 20 Mai 2014 | 4092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • 10 graunti de usturoi
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 2-3 linguri faina
  • sare,piper
  • 100 ml ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii:

Intr-o cratita punem uleiul la incins.Adaugam carnea spalata si taiata in bucati potrivite. Prajim putin pe ambele parti.Adaugam apoi ceapa taiata marunt si ciupercile si mai calim putin.Adaugam sare si piper, punem apa peste si lasam la fiert.Mai amestecam din cand in cand.Cand carnea e aproape fiarta,adaugam pasta de tomate.Usturoiul il puteti adauga taiat rondele cu 10-15 minute inainte de a opri focul sau pisat marunt chiar cand e gata mancarica. Incercam carnea si daca este fiarta,adaugam faina amestecata cu putina apa si amestecam continuu.Mai lasam la fiert 15 minute.Oprim focul si adaugam usturoiul(dupa caz) si patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bunica 1

20.05.2014, 19:25

Buna ,buna!

Rocsi 1

20.05.2014, 19:40

Un preparat gustos!

robert_b 1

13.07.2014, 20:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos