Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

de JulyCris in Porc, 20 Mai 2014 | 1097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • 10 graunti de usturoi
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 2-3 linguri faina
  • sare,piper
  • 100 ml ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii:

Intr-o cratita punem uleiul la incins.Adaugam carnea spalata si taiata in bucati potrivite. Prajim putin pe ambele parti.Adaugam apoi ceapa taiata marunt si ciupercile si mai calim putin.Adaugam sare si piper, punem apa peste si lasam la fiert.Mai amestecam din cand in cand.Cand carnea e aproape fiarta,adaugam pasta de tomate.Usturoiul il puteti adauga taiat rondele cu 10-15 minute inainte de a opri focul sau pisat marunt chiar cand e gata mancarica. Incercam carnea si daca este fiarta,adaugam faina amestecata cu putina apa si amestecam continuu.Mai lasam la fiert 15 minute.Oprim focul si adaugam usturoiul(dupa caz) si patrunjelul tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bunica 1

20.05.2014, 19:25

Buna ,buna!

Rocsi 1

20.05.2014, 19:40

Un preparat gustos!

robert_badica 1

13.07.2014, 20:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos