Carne de porc carbonade

de cristeena20 in Porc, 4 Sep 2014 | 1241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de pulpa de porc
  • 2 linguri de untura
  • faina
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei de usturoi
  • 1 sticla bere blonda(250 ml)
  • un cub knorr
  • sare, piper
  • 1 lingurita mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc carbonade:

- Alegem felii de pulpa de porc taiate subtire. Le presaram cu sare si piper proaspat macinat. Dam feliile prin faina.


- In tigaie incingem untura de porc si prajim carnea pe ambele parti pana devine aurie. Scoatem feliile intr-un alt vas si la untura ramasa in tigaie adaugam ceapa tocata fin si usturoiul pisat.Lasam sa se caleasca putin si sa capete culoare si turnam treptat berea. Adaugam cubul knorr de carne si mustarul si lasam sa fiarba putin sosul. Punem iar bucatile de carne in tigaia cu sos si turnam putina apa clocotita. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba inabusit. Intoarcem pe cealalta parte. Lasam pe foc cca 20 minute, pana carnea devine moale. Daca e nevoie mai adaugam apa.


Am servit carnea cu varza calita si cu pireu de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc carbonade" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MOKUSKA 1

05.09.2014, 09:46

foarte bun

cristeena20 1

05.09.2014, 11:37

Multumesc!!

Gherca Daniela 1

05.09.2014, 12:44

bun si foarte satios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sos