Pulpa de porc cu sos

de ella 87 in Porc, 23 Mar 2017 | 2272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g pulpa porc
  • 200 g rosii cuburi cutie
  • 100 ml vin
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu sos:

Am luat si am feliat bucata de carnita, felii de aproximativ 1 cm, le-am rumenit intr-o tigaie, cat sa le schimb culoarea, dupa aceea le-am scos pe o farfurie.

Tocam ceapa solzisori, o calim in uleiul ramas de la friptura (sa nu fie mult ulei), punem si rosiile, cimbru, vin, sare piper, lasam sa se formeze un sos, amestecam, dupa aceea punem feliile de friptura, lasam sa se inabuse, acoperim cratita. Verificam friptura, dupa cca. 25 minute, lasat la foc mic, e gata. Yamiii!

Am servit cu un orez simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana porcului