Pulpa de porc la cuptor - 300 !

de MotanLaOale in Porc, 5 Ian 2013 | 6891 vizualizari

 

Si asa, asa, incet dar sigur, am ajuns si la reteta cu numarul 300 alaturi de voi!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 50ml ulei
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor - 300 !:

Bucata de pulpa se curata de grasime si pielite, se presara cu sare, piper si boia si se lasa in frigider o ora.

Se scoate din frigider si se prajeste in ulei pe toate partile 3-4 minute pana prinde crusta.

Se pune intr-o tava cu uleiul in care s-a prajit si se pun si morcovii curatati si taiati.

Se pune o cana de apa, se mai presara sare, piper, boia si se introduce in cuptor pentru 2 ore.

Se intoarce din cand in cand si se unge cu zeama din tava pana este facuta si se rumeneste frumos.

Se scoate din cuptor, se lasa 5 minute, se feliaza si se poate servi cu garnitura de morcovi care sunt o nebunie!

Eu am mancat-o si cu sos de gutui!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor - 300 !" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

MotanLaOale 1

07.01.2013, 23:45

Constelatialeu 1

13.01.2013, 19:58

Bine ca am mancat,m-am invatat minte,nu mai intru aici fara sa am stomacul plin...

MotanLaOale 1

13.01.2013, 20:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Porc si cartofi cu ghimbir si rozmarin (la cuptor)