Pulpa de porc la cuptor

de mihasara in Mancaruri cu carne, 28 Mar 2013 | 5375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pulpa de porc cam de 1.5-2kg.
  • cimbru
  • piper macinat
  • rozmarin
  • mustar
  • ulei
  • 1 foaie de dafin
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Se spala carnea si se condimenteaza.

Se pune intr-o punga, se leaga si se lasa la firgider pana a doua zi.

Se unge cu mustar pe toate partile, se aseaza intr-un vas termorezistent sau intr-o tava, uns/a usor cu ulei.

Se presara condimente pe toata suprafata ce nu este "lipita" de tava, se adauga morcovi, telina si o jumatate de ceapa.

Turnam apa in tava pana la jumatatea bucatii de carne.

Se baga in cuptorul incins la 250 de grade timp de 30 de minute, dupa care se reduce temperatura la 190 de grade pentru cel putin o ora.

Din cand in cand scoatem tava si stropim bucata de carne cu sosul din tava.

Este gata cand intra usor furculita in carne.

TIPS-URI

1

Se poate servi cu orice fel de garnitura.

2

Eu am servit-o cu morcovii si telina din tava si cu salata de sfecla rosie cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piure de dovleac cu muschiulet de porc