Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume

de adasev12 in Porc, 26 Aug 2010 | 11072 vizualizari

 

nimic spectaculos...simplu si bun...

 

INGREDIENTE

  • 4-6 plupe portionate ( sau nu)
  • 6-8 cartofi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 150 ml vin rosu sec
  • oregano, cimbru, busuioc, sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume:

carnea se zvanta cu un prosop, se bate putin sa se fragezeasca si se prajeste in ulei de masline la foc iute, sa prinda o crusta aurie


se aseaza carnea in tava, se pun si cartofii taiati felii printre carne, se pune uleiul in care s-a prajit carnea peste si o cana de apa,


se pun deasupra condimentele si usturoiul si se da la cuptor la 200 gr .


se lasa o jumatate de ora apoi de adauga vinul, se mai stopesc bucatile de carne si cartofi cu sosul din tava, se mai adauga putina apa,


daca a scazut prea tare si se mai lasa 30-40 min, timp in care se mai stropeste cu sos, ca sa se rumeneasca frumos.


se poate servi cu garnitura de legume facute dupa bunul plac( eu am folosit mix de legume fierte si apoi puse in tigaie cu un strop de ulei la inabusit vreo 15 min)


pofta buna!


vinul ramas merge foarte bine cu friptura !!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ela 1

27.08.2010, 00:39

imi place

Corinuta 1

27.08.2010, 19:13

placeeee!5 furcu!

mena29 1

28.08.2010, 15:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Orez basmati &salbatic cu cotlet de porc