Pulpa impanata la cuptor

de Rocsi in Porc, 27 Apr 2011 | 6108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de porc intreaga de circa 1 kg 800 gr
  • 2-3 bucati cabanos
  • 10 catei usturoi
  • 5 cepe verzi
  • 1 ceapa uscata
  • 200 gr rosii in sos tomat
  • sare
  • piper
  • 2-3 foi de dafin
  • 3-4 linguri ulei.
  • boia de ardei
  • 7-8 ciupercute intregi conservate
  • 500 ml vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa impanata la cuptor:

Pulpa de porc o spalam bine si o tamponam cu servete de bucatarie de surplusul de apa.


cabanosul il taiem rondele de 3-4 cm lungime.


4 catei de usturoi ii curatam si ii taiem pe jumatate.


gaurim pulpa din loc in loc,punem bucati de cabanos si jumatati de catei de usturoi.


ceapa verde o spalam si o tocam.


ceapa uscata o curatam,o spalam si o taiem pestisor.


intr-un bol punem vinul si uleiul.


apoi adaugam condimentele:sare,piper,boia de ardei,foi de dafin.


le amestecam bine.


dupa care punem ceapa verde si cea uscata,apoi restul de usturoi curatat si pisat.


amestecam totul cu o lingura si punem pulpa de porc in acel bait.


o dam la frigider cam 2 ore sa stea sa ia gust de toate condimentele.


luam o tava si punem pulpa in ea.


turnam si baitul,iar deasupra punem rosiile tocate in sos tomat,iar pe margini ciupercutele intregi.


acoperim tava cu staniol si o dam in cuptorul incins.


mai deschidem cuptorul si tot stropim cu zeama din tava peste pulpa.


dupa ce s-a facut mai bine de jumatate ,luam staniolul de tot.


continuam sa o stropim cu zeama din tava.


cand e gata o lasam putin sa se racoreasca apoi o servim.


eu pe langa pulpa de porc ,am mai adaugat si 3 pulpe de pui in tava.


Pofta bunaaaaaaa!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa impanata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

02.05.2011, 11:07

mamaieelena

adry88 1

21.05.2011, 11:54

ce bunatate

Silvia74 1

01.09.2013, 17:23

Un festin culinar !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat