Pulpa impanata la cuptor

de Rocsi in Porc, 27 Apr 2011 | 9385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de porc intreaga de circa 1 kg 800 gr
  • 2-3 bucati cabanos
  • 10 catei usturoi
  • 5 cepe verzi
  • 1 ceapa uscata
  • 200 gr rosii in sos tomat
  • sare
  • piper
  • 2-3 foi de dafin
  • 3-4 linguri ulei.
  • boia de ardei
  • 7-8 ciupercute intregi conservate
  • 500 ml vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa impanata la cuptor:

Pulpa de porc o spalam bine si o tamponam cu servete de bucatarie de surplusul de apa.

cabanosul il taiem rondele de 3-4 cm lungime.

4 catei de usturoi ii curatam si ii taiem pe jumatate.

gaurim pulpa din loc in loc,punem bucati de cabanos si jumatati de catei de usturoi.

ceapa verde o spalam si o tocam.

ceapa uscata o curatam,o spalam si o taiem pestisor.

intr-un bol punem vinul si uleiul.

apoi adaugam condimentele:sare,piper,boia de ardei,foi de dafin.

le amestecam bine.

dupa care punem ceapa verde si cea uscata,apoi restul de usturoi curatat si pisat.

amestecam totul cu o lingura si punem pulpa de porc in acel bait.

o dam la frigider cam 2 ore sa stea sa ia gust de toate condimentele.

luam o tava si punem pulpa in ea.

turnam si baitul,iar deasupra punem rosiile tocate in sos tomat,iar pe margini ciupercutele intregi.

acoperim tava cu staniol si o dam in cuptorul incins.

mai deschidem cuptorul si tot stropim cu zeama din tava peste pulpa.

dupa ce s-a facut mai bine de jumatate ,luam staniolul de tot.

continuam sa o stropim cu zeama din tava.

cand e gata o lasam putin sa se racoreasca apoi o servim.

eu pe langa pulpa de porc ,am mai adaugat si 3 pulpe de pui in tava.

Pofta bunaaaaaaa!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa impanata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Rocsi 1

02.05.2011, 11:07

mamaieelena

adry88 1

21.05.2011, 11:54

ce bunatate

Silvia74 1

01.09.2013, 17:23

Un festin culinar !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc la cuptor cu sos de ciuperci