Pulpa impanata la cuptor

de Rocsi in Porc, 27 Apr 2011 | 6449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de porc intreaga de circa 1 kg 800 gr
  • 2-3 bucati cabanos
  • 10 catei usturoi
  • 5 cepe verzi
  • 1 ceapa uscata
  • 200 gr rosii in sos tomat
  • sare
  • piper
  • 2-3 foi de dafin
  • 3-4 linguri ulei.
  • boia de ardei
  • 7-8 ciupercute intregi conservate
  • 500 ml vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa impanata la cuptor:

Pulpa de porc o spalam bine si o tamponam cu servete de bucatarie de surplusul de apa.


cabanosul il taiem rondele de 3-4 cm lungime.


4 catei de usturoi ii curatam si ii taiem pe jumatate.


gaurim pulpa din loc in loc,punem bucati de cabanos si jumatati de catei de usturoi.


ceapa verde o spalam si o tocam.


ceapa uscata o curatam,o spalam si o taiem pestisor.


intr-un bol punem vinul si uleiul.


apoi adaugam condimentele:sare,piper,boia de ardei,foi de dafin.


le amestecam bine.


dupa care punem ceapa verde si cea uscata,apoi restul de usturoi curatat si pisat.


amestecam totul cu o lingura si punem pulpa de porc in acel bait.


o dam la frigider cam 2 ore sa stea sa ia gust de toate condimentele.


luam o tava si punem pulpa in ea.


turnam si baitul,iar deasupra punem rosiile tocate in sos tomat,iar pe margini ciupercutele intregi.


acoperim tava cu staniol si o dam in cuptorul incins.


mai deschidem cuptorul si tot stropim cu zeama din tava peste pulpa.


dupa ce s-a facut mai bine de jumatate ,luam staniolul de tot.


continuam sa o stropim cu zeama din tava.


cand e gata o lasam putin sa se racoreasca apoi o servim.


eu pe langa pulpa de porc ,am mai adaugat si 3 pulpe de pui in tava.


Pofta bunaaaaaaa!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa impanata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

02.05.2011, 11:07

mamaieelena

adry88 1

21.05.2011, 11:54

ce bunatate

Silvia74 1

01.09.2013, 17:23

Un festin culinar !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de porc