Pulpă de porc la cuptor cu sos de ciuperci

de diaconta in Porc, 8 Sep 2013 | 4631 vizualizari

 

O reteta delicoasa de preparat: pulpa de porc la cuptor cu sos de ciuperci

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa de porc degresata
  • Un morcov
  • 2 caţei de usturoi
  • 100 g ciuperci champignon
  • Sare,piper,boia
  • Ulei

Pentru sos:

  • 100 g ciuperci champignon
  • 100 g bacon cubuleţe
  • 2 linguri smântâna
  • 100 g mozzarella
  • piper
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc la cuptor cu sos de ciuperci:

Pulpa de porc am taiat-o astfel încât sa obtin o fâşie lunga pe care s-o pot rula.


Am condimentat-o.Deasupra am razuit morcovul,am pus usturoiul pisat si ciupercile feliate.


Am rulat si am prins cu bride de silicon.Puteti sa legati si cu sfoara.


Am pus ulei si putina apa într-o tava,am asezat carnea,am acoperit cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor.


Dupa aproximativ 45 de minute,am scos folia si am lasat sa se rumeneasca.


Pentru sos am calit baconul si ciupercile cu putin ulei.


Am luat de pe foc si am pus smântâna si mozzarella.Am mai lasat putin pe foc pâna s-a topit mozzarella si s-a omogenizat totul.


Am pus piper,de sare nu mai era nevoie baconul fiind sarat.


Am servit cu piure de cartofi si muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc la cuptor cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

babi5 1

15.12.2013, 15:11

MOKUSKA 1

18.02.2014, 11:56

Draga Dia, de retete ca asta am vb mai devreme

diaconta 1

18.02.2014, 12:12

Ildiko,sunt multe de astea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci