Pulpe au bain marine cu amestec mexican

de ionix in Pui, 26 Feb 2010 | 8194 vizualizari

 

Este o mancare fara pic de ulei, doar cu grasimea ce-o lasa puiul

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • sare,
  • piper,
  • busuioc
  • 500 g amestec Mexican
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe au bain marine cu amestec mexican:

Pulpele se spala bine, se condimenteaza si se lasa la frigider 10-15 minute.

Dupa aceea pulpele se aseaza intr-o cratita, nu foarte inalta, la bain marine ( se aseaza cratita cu pui intr-o alta oala cu apa, putin mai mare decat cratita, cat sa se aseze cratita pe oala cu apa) si se baga la cuptor la foc mediu.

Se lasa circa o ora si 30 de min, pana se rumenesc.

Intre timp legumele se dau intr-un clocot cu putin sare.

Dupa ce pulpele s-au facut se scot din cratita si in aceeasi cratita, in grasimea lasata de pui, se pun legumele. Legumele se dau la cuptor 5-10 minute.

Legumele se servesc alaturi de pulpe si se mai adauga sare si piper, dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe au bain marine cu amestec mexican" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la microunde