Pulpe au bain marine cu amestec mexican

de ionix in Pui, 26 Feb 2010 | 5701 vizualizari

 

Este o mancare fara pic de ulei, doar cu grasimea ce-o lasa puiul

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • sare,
  • piper,
  • busuioc
  • 500 g amestec Mexican
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe au bain marine cu amestec mexican:

Pulpele se spala bine, se condimenteaza si se lasa la frigider 10-15 minute.


Dupa aceea pulpele se aseaza intr-o cratita, nu foarte inalta, la bain marine ( se aseaza cratita cu pui intr-o alta oala cu apa, putin mai mare decat cratita, cat sa se aseze cratita pe oala cu apa) si se baga la cuptor la foc mediu.


Se lasa circa o ora si 30 de min, pana se rumenesc.


Intre timp legumele se dau intr-un clocot cu putin sare.


Dupa ce pulpele s-au facut se scot din cratita si in aceeasi cratita, in grasimea lasata de pui, se pun legumele. Legumele se dau la cuptor 5-10 minute.


Legumele se servesc alaturi de pulpe si se mai adauga sare si piper, dupa gust.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe au bain marine cu amestec mexican" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

silvi0ara 1

26.02.2010, 21:52

susu 1

26.02.2010, 22:24

As manca si eu la ora asta o pulpita

ionix 1

27.02.2010, 09:00

Susu, sa stii ca sunt foarte gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de pui cu legume