Pulpe cu cartofi si gogosar la cuptor

de Rocsi in Pui, 13 Oct 2011 | 9652 vizualizari

 

Daca tot avem atatea legume pe piata ,imi place sa le folosesc la mancaruri pentru ca dau un gust deosebit!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 gogosar
  • 3-4 cartofi
  • 5-6 ciupercute(astea sunt optional.aveam desfacut un borcan de ciupercute si am zis sa le folosesc)
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 canita mica de vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cartofi si gogosar la cuptor:

Spalam pulpitele de pui.


Le stergem cu un servet de bucatarie de surplusul de apa ,apoi le taiem in doua.


Gogosarul il curatam de seminte si il taiem cubulete.


Cartofii ii curatam ,ii spalam si ii taiem in 4-6 bucati(depinde cat sunt de mari).


Spalam si ciupercutele si le taiem in 2 sau in 4 bucati.


Curatam usturoiul si il taiem feliute.


Luam o tava si o ungem cu ulei.


Asezam pulpele in ea si le condimentam cu sare,piper si busuioc.


Punem gogosarul taiat .


Pe deasupra asezam bucatile de cartofi(pe care ii presaram cu sare )si ciupercutele.


Pasta de tomate o amestecam cu pasta de gogosari si cu vinul(mai punem cateva linguri de apa daca este prea groasa pasta) si o turnam in tava ,peste toate ingredientele.


O acoperim cu staniol,pe care il gaurim cu o furculita,din loc in loc.


Incingem cuptorul.


Bagam tava in cuptor si o lasam acolo pana pulpele sunt bine facute.


Ultimele 10 minute descoperim tava si lasam sa se rumeneasca putin puiul.


Cand este gata scoatem tava si presaram patrunjel verde,tocat marunt.


Asezam pe o farfurie o portie si servim!!!


Sa aveti pofta!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cartofi si gogosar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (68)

Kori 1

16.10.2011, 23:30

yaaam ce delicios arata si ce de culori, arta, nu alta

Rocsi 1

17.10.2011, 11:00

multumesc kori

mihaelar63 1

24.11.2011, 15:11

Parca eu am facut-o asa bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pollo alla Cacciatora