Pulpe cu ceapa si rosii

de _Alina_ in Pui, 23 Oct 2012 | 1986 vizualizari

 

Dragilor, azi am hotarat va servesc cu ceva mai rustic... Reteta am invatat-o de la mama-soacra. Dansa face un pui la ceaun extraordinar de gustos, eu l-am facut la tigaie, dar mere' si asa :D

 

INGREDIENTE

  • - 3 pulpite
  • - 2 cepe de marime medie
  • - 2 rosii
  • - 1 cana vin alb
  • - 1 lingurita otet balsamic
  • - 1 lingura ulei
  • - 1 lgt pasta de tomate
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu ceapa si rosii:

1. Spalam pulpele, le stergem cu un prosop de hartie si le punem in tigaia cu uleiul incins.


2. Prajim pulpele pana devin aurii (5-8min) pe fiecare parte.


3. Adaugam otetul balsamic si vinul, acoperim cu un capac si lasam asa pana scade lichidul aproape de tot (~20 min).


4. Punem ceapa taiata julien si rosiile cuburi si ami lasam pe foc cam 7 minute.


5. La final adaugam pasta tomata & sarea si mai lasam 2 min.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti indeparta pielea si grasimea!

2

Iese si mai gustos cu pui de tara ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu ceapa si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ANNA_46 1

23.10.2012, 19:21

Ce-mi place papica

ANNA_46 1

23.10.2012, 19:25

O luam la favorite

_Alina_ 1

24.10.2012, 08:31

Buni is bune si alea, decat nimc

Multumesc Bianca, Mamaie, Meri & Anna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mamaliguta si spanac