Pulpe cu leurda si bacon

de ianculubita in Pui, 8 Mai 2013 | 2771 vizualizari

 

Va recomand o reteta usoara cu un gust deosebit; nu stiti ce mancati!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpe (ciocanele)
  • 2 legaturi de leurda
  • 200 g bacon taiat subtire
  • 500 g cartofi
  • 100 ml lapte de cocos
  • 5 linguri smantana
  • 5 linguri capere
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura boia
  • condimente pentru pui
  • suc de lamaie
  • salata verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu leurda si bacon:

Pulpele curatate, spalate, le dam intr-un clocot in apa cu sare (5 minute), le scoatem, le lasam sa se scurga, scoatem pielea de pe fiecare, condimentam din belsug, apoi imbracam pulpa in frunze de leurda, peste leurda felii de bacon prinse cu scobitori. Le punem intr-o tava acoperita si lasam la cuptor 20-25 minute. In acest timp cartofii curatati, spalati, taiati rondele, condimentati cu sare, piper, boia, amestecam cu ulei, ii punem intr-o tava cu 1 pahar cu apa si lasam la cuptor acoperiti 30 minute


Pentru sos amestecam smantana cu lapte, caperele taiate, 1 lingura zeama de lamaie, sare si piper.


Servim pe farfurie pulpa, alaturi cartofii si salata stropita cu ulei de masline si otet balsamic iar sosul peste cartofi


 

TIPS-URI

1

sosul nu trebuie sa fie prea subtire dar nici gros

2

laptele de cocos poate fi inlocuit cu orice lapte

3

pentru a-si elimina gustul,caperele se recomanda a fi taiate

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu leurda si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

08.05.2013, 23:15

Ce pulpe rumene

ianculubita 1

09.05.2013, 07:50

CookieMonster 1

13.05.2013, 12:24

Ce bune sunt!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciocanele la cuptor