Pulpe cu leurda si bacon

de ianculubita in Pui, 8 Mai 2013 | 4449 vizualizari

 

Va recomand o reteta usoara cu un gust deosebit; nu stiti ce mancati!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpe (ciocanele)
  • 2 legaturi de leurda
  • 200 g bacon taiat subtire
  • 500 g cartofi
  • 100 ml lapte de cocos
  • 5 linguri smantana
  • 5 linguri capere
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura boia
  • condimente pentru pui
  • suc de lamaie
  • salata verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu leurda si bacon:

Pulpele curatate, spalate, le dam intr-un clocot in apa cu sare (5 minute), le scoatem, le lasam sa se scurga, scoatem pielea de pe fiecare, condimentam din belsug, apoi imbracam pulpa in frunze de leurda, peste leurda felii de bacon prinse cu scobitori. Le punem intr-o tava acoperita si lasam la cuptor 20-25 minute. In acest timp cartofii curatati, spalati, taiati rondele, condimentati cu sare, piper, boia, amestecam cu ulei, ii punem intr-o tava cu 1 pahar cu apa si lasam la cuptor acoperiti 30 minute

Pentru sos amestecam smantana cu lapte, caperele taiate, 1 lingura zeama de lamaie, sare si piper.

Servim pe farfurie pulpa, alaturi cartofii si salata stropita cu ulei de masline si otet balsamic iar sosul peste cartofi

 

TIPS-URI

1

sosul nu trebuie sa fie prea subtire dar nici gros

2

laptele de cocos poate fi inlocuit cu orice lapte

3

pentru a-si elimina gustul,caperele se recomanda a fi taiate

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu leurda si bacon" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti fara ulei cu copanele picante