Pulpe de curcan la cuptor

de Lau in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2019 | 2201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de curcan
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita piper
  • rozmarin
  • cimbrisor
  • 1 foaie de dafin
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • 50 ml ulei de masline
  • 300 ml lapte
  • 300 ml apa
  • 100 ml vin
  • 3 catei usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan la cuptor:

Intr-un vas amestecam condimentele cu apa, vinul si laptele, adaugam pulpele spalate.

Dam vasul pana a 2 zi la frigider (sau cateva ore)

In tava unsa cu ulei adaugam pulpele si lichid cu care le-am condimentat (fara sa le acoperim cu apa)usturoiul tocat.

Dam la cuptorul incalzit cca 60 min pana ce se rumenesc frumos.

Eu in apa care a ramas am adaugat cartofi si am adaugat intr-o tava la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Adi 1

13.02.2019, 21:33

Gherca Daniela 1

13.02.2019, 23:27

Rumene si bune!

dantes 1

17.02.2019, 11:03

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu friganele