Pulpe de potarnichi prajite

de cristeena20 in Pui, 2 Iun 2013 | 1914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr pulpe intregi de potarniche (dezosate)
  • vin alb
  • ulei de masline
  • 5 catei de usturoi
  • sare, piper
  • praf de usturoi
  • 2 linguri untura
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de potarnichi prajite:

- Pulpele de potarniche se dezoseaza si se pun in marinata facuta din ulei de masline, sare, piper, usturoi pisat, si vin alb. Eu le-am tinut o noapte in frigider acoperite.


- Intr-o tigaie am incins untura (eu am avut de rata) si am pus la prajit pulpele. Am acoperit cu capac , deoarece stropesc si am intors pe ambele parti. La final le scoatem pe o farfurie si peste uleiul ramas in tigaie turnam marinata ramasa de la pulpe si mai adaugam vin alb. Gustam de sare, piper, eventual putin chilli si piper praf- dam la foc mare sa se reduca sosul si turnam peste pulpele fierbinti.


- Se servesc alaturi de cartofi prajiti si salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de potarnichi prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Sim0na 1

03.06.2013, 12:09

N-am mancat pana acum.. desi un vecin ma imbie cu niste prepelite

mihaelar63 1

03.06.2013, 16:50

Mama ce de potarnichi trebuie prinse
O delicatesa

sebirizescu 1

05.06.2013, 14:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe si cartofi la cuptor cu vin si busuioc