Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor

de ela in Pui, 1 Dec 2010 | 13973 vizualizari

 

un gust nemaipomenit,mai ales datorita mierii.....sa mananci si sa nu te mai opresti...

 

INGREDIENTE

  • 1,4 kg pulpe inferioare,
  • 1 kg cartofi foarte mici,
  • 500 gr rosii cherry,
  • 1 plic condiment pui,
  • 2 linguri otet balsamic,
  • 1catel usturoi,
  • 3 linguri ketchup,
  • 2 lingurite miere,
  • ulei masline,
  • 2 lingurite sos de soia,
  • 3 lingurite sos worcester,
  • patrunjel,
  • 250 gr supa de pui(zeama),
  • 200 ml smantana
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor:

Se pun pulpele de pui intr-un vas termorezistent.Condimentul de pui se amesteca cu 2linguri de ulei si otetul balsamic si se ung bine pulpele de pui.

Tocam usturoiul si il presaram peste pulpe si dam la frigider 1ora.

Intr-o craticioara,se fierbe ketchup-ul,mierea,3linguri de ulei,sosul worcester si de soia si 1lingura de smantana,se lasa putin sa dea un clocot.

Cartofii se curata si se pun printre pulpe.Se ung cartofii si pulpele cu sosul pregatit.

Se toaca patrunjelul si se amesteca cu doua linguri de ulei si se pune peste pulpe.

Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa 45minute,apoi se scoate,se pun rosiile si se toarna deasupra supa de pui si se mai da la cuptor inca 40minute pana pulpele se rumenesc frumos.

Se serveste cu smantana si cu o salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (85)

mihaelar63 1

07.12.2010, 22:54

vazi cum arata am salvat reteta pentru ... altadata , e atentat la siguranta nationala Va spun sigur :Ela este terorista

ela 1

07.12.2010, 23:06

Mihaelar

tanyapatap 1

04.05.2011, 17:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele la cuptor cu cartofii arsi :)