Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor

de ela in Pui, 1 Dec 2010 | 15002 vizualizari

 

un gust nemaipomenit,mai ales datorita mierii.....sa mananci si sa nu te mai opresti...

 

INGREDIENTE

  • 1,4 kg pulpe inferioare,
  • 1 kg cartofi foarte mici,
  • 500 gr rosii cherry,
  • 1 plic condiment pui,
  • 2 linguri otet balsamic,
  • 1catel usturoi,
  • 3 linguri ketchup,
  • 2 lingurite miere,
  • ulei masline,
  • 2 lingurite sos de soia,
  • 3 lingurite sos worcester,
  • patrunjel,
  • 250 gr supa de pui(zeama),
  • 200 ml smantana
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor:

Se pun pulpele de pui intr-un vas termorezistent.Condimentul de pui se amesteca cu 2linguri de ulei si otetul balsamic si se ung bine pulpele de pui.

Tocam usturoiul si il presaram peste pulpe si dam la frigider 1ora.

Intr-o craticioara,se fierbe ketchup-ul,mierea,3linguri de ulei,sosul worcester si de soia si 1lingura de smantana,se lasa putin sa dea un clocot.

Cartofii se curata si se pun printre pulpe.Se ung cartofii si pulpele cu sosul pregatit.

Se toaca patrunjelul si se amesteca cu doua linguri de ulei si se pune peste pulpe.

Se da tava la cuptorul preincalzit si se lasa 45minute,apoi se scoate,se pun rosiile si se toarna deasupra supa de pui si se mai da la cuptor inca 40minute pana pulpele se rumenesc frumos.

Se serveste cu smantana si cu o salata de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (85)

mihaelar63 1

07.12.2010, 22:54

vazi cum arata am salvat reteta pentru ... altadata , e atentat la siguranta nationala Va spun sigur :Ela este terorista

ela 1

07.12.2010, 23:06

Mihaelar

tanyapatap 1

04.05.2011, 17:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu legume