Pulpe de pui cu legume in vas roman

de Sim0na in Pui, 3 Apr 2012 | 3971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 pulpe pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 4 morcovi potriviti
  • 5 cartofi
  • 3 rosii coapte
  • 200 g mazare congelata
  • ulei de masline
  • sare, piper, delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume in vas roman:

Vasul l-am umplut cu apa si partea de jos dar si capacul si l-am lasat 30 min.

Intre timp am pregatit legumele, le-am curatat si spalat, le-am taiat bucati (ardeiul), rondele (morcovii) si cuburi (cartofii, pastarnacul si telina).

Pulpe le-am spalat si le-am uscat pe un servet.

Dupa 30 de minute, am aruncat apa din vas, apoi am pus putin ulei si jumatate din legume.

Am asezat pulpele, apoi am condimentat cu delikat, sare si piper. Deasupra am pus rosiile si restul de legume. Am pus si o cescuta de apa.

Am dat vasul acoperit la cuptor pentru 1 ora. Apoi am scos pulpele deasupra si le-am mai lasat la cuptor pentru jumatate de ora, fara capac. 

Si a iesit... asta! Noi am servit cu salata de rosii. O bunatate!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor