Pulpe de pui cu legume la tigaie

de Bucataras Medi in Pui, 1 Noi 2011 | 35953 vizualizari

 

Nu asa ca-i simplu?...wow...da sa vedeti si cat de gustos...mmm...!!!! Pofta buna!
Si ca o Doamna ce este .........dau o pulpa (numai una ,sa fiu bine inteleasa........).........hihihi......SPECIAL PENTRU DIA!

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe superioare de pui(bineinteles ca se poate folosi si piept de pui,pulpe inferioare,intregi...cum doriti,cum va place sau ce aveti prin frigider/congelator)
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1-2 linguri ulei
  • unt cat o nuca
  • 1 pahar cu vin alb
  • rozmarin
  • patrunjel verde
  • sare,piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume la tigaie:

Carnea se spala si se lasa la scurs.Eu am indepartat pielita, voi faceti cum doriti. Condimentam cu sare si piper carnea. Intr-o tigaie punem untul si uleiul la incins, apoi adaugam carnea si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti timp de cateva minute (cate2-3 minute pe fiecare parte).


Intre timp ne ocupam de legume. Le spalam, le curatam si apoi le taiem. Cum le-am taiat eu? Nu este o regula, fiecare le va taia cum doreste, cum pofteste...morcovul fasiute, la fel si ardeiul gras, dovlecelul cubulete.


Se pot folosi orice alte legume,nu este neaparata nevoie sa folositi ce am folosit si eu.


Trecem mai departe deci...adaugam legumele in tigaia in care am rumenit pulpele, condimentam totul cu sare, piper, rozmarin, adaugam vinul si lasam la foc potrivit, sub capac, pana cand pulpele sunt bine facute, la fel si legumele, iar vinul s-a evaporat. Daca este necesar mai adaugam putina apa in tot acest timp astfel incat ce avem in tigaie sa nu se arda si sa fie bine patrunse si facute.


Tragem tigaia de pe foc, lasam sa se racoreasca un pic, asezonam cu patrunjel verde si...va astept cu drag la o portie!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (79)

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 16:05

grozave pulpele

alex_nimi 1

21.04.2014, 12:45

In tigaie se poate adauga, pentru o aroma mai interesanta, si un pic de Eros Pista (pasta de ardei iute). Se adauga mai spre final, ca sa isi pastreze si iuteala. Reteta este foarte buna!

babi5 1

16.12.2014, 08:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi si ciuperci la cuptor