Pulpe de pui cu legume si leurda

de MotanLaOale in Pui, 9 Feb 2014 | 3713 vizualizari

 

Daca am dat de leurda din congelator am folosit-o zilele astea.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 legatura leurda
  • 100ml vin alb
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • boia dulce
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume si leurda:

Ceapa se curata si se toaca mai mare.

morcovii se curata si se taie rondele.

Intr-un vas termarezistent se pune uleiul, ceapa si morcovii.

Se pune vegeta, piper, vinul, se completeaza cu apa si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20 minute.

Pulpele se curata, se  spala si se usuca cu hartie absorbanta.

Se ung cu ulei si se presara cu sare, piper si boia.

Se scoate vasul din cuptor si se pun pulpele in el.

Se introduce in cuptor pentru 30-40 minute.

Se intorc pulpele din cand in cand.

Se pune si leurda tocata si se mai tine 5-10 minute in coptor.

Se lasa 2-3 minute si se poate consuma.

Se manaca calda cu garnitura si muraturi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte legume dupa dorinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor