Pulpe de pui cu legume si sos de usturoi

de LUK in Pui, 22 Feb 2011 | 5199 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa..

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui fara piele ·    
  • Pentru marinata: ·    
  • 500ml apa ·    
  • o lingurita de vegeta ·    
  • o jumatate de lingurita de cimbru uscat ·     
  • un varf de lingurita de sare ·     
  • Legume: ·     
  • 4-5 cartofi ·      
  • un sfert de ardei rosu ·     
  • un morcov mare sau 2 mai mici ·    
  • 100ml supa de pui ·    
  • 2 linguri de ulei ·      
  • sare dupa gust ·      
  • Pentru pulpe: ·    
  • 8 catei de usturoi ·    
  • sare,piper dupa gust ·     
  • 2 linguri de ulei ·     
  • Pt sosul de usturoi: ·    
  • 3 linguri de maioneza ·    
  • 100gr smantana ·      
  • 4 catei de usturoi dati prin razatoare amica ·     
  • o crenguta de patrunjel verde tocata marunt ·     
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume si sos de usturoi:

Incepem prin a pregati marinata.Apa se pune intr-un castron,adaugam vegeta,cimbru ,sare si amestecam.Punempulpele(decongelate),acoperim cu o folie si le lasam sa stea in aceasta apa o ora in frigider. Cartofii ii curatam de coaja si ii taiem cubulete.Morcovul curatat il taiem rondele.Ardeiul il taiem cubulete mici.


Scoatem carnea si o crestam din loc in loc cu cutitul.In scobituri punem cateii de usturoi.Condimentam cu sare si piper si le punem intr un vas iena uns cu ulei. Punem intr o tava iena uleiul,supa de pui si legumele.Presaram sare si amestecam cu mainile sa fie bine unse legumele.


Punem ambele tavi in cuptor si le lasam o ora pana se rumenesc bine pulpele si sunt facute legumele.


Pentru sosul de usturoi amestecam foarte bine ingredientele date

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

23.02.2011, 10:52

LUK 1

23.02.2011, 12:22

Sufletista,Tanya,Rocsi..mersi de vizita

Bucataras Medi 1

23.02.2011, 21:35

pe gustul meu............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Pulpe marinate la cuptor