Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas

de kamy in Pui, 20 Ian 2011 | 3205 vizualizari

 

Am incercat si asa....fff bun a iesit.A mancat si Sabina tooot

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 2 pulpite de la aripioare
  • plante aromatice...bucataria italiana
  • supa gulas...mammita
  • 4 catei usturoi
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas:

Am taiat pulpele pe jumate,le-am spalat si le-am pus in tava unde le-am sarat,piperat,le-am presarat bine cu ...plantele aromatice...am pus si usturoiul taiat feliute peste ele,am adaugat 200 ml apa,am pus alufolie peste si am bagat tava in cuptor, la foc mic,pentru 40 min.


Cum pulpele erau aproape bune de mancat am scos folia,am amestecat 2 lg.de supa gulas cu 50 ml. apa si am adaugat-o peste pulpele si zeama din tava.Am mai lasat 10 min la cuptor ca sa se lege sosul dupa care...gata.


Am mancat pulpele cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.


pofta buna!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

kamy 1

23.01.2011, 19:02

corina...las ca poti aia a fost portia sabinei

RuxyRux 1

23.01.2011, 19:03

Vai Kamy ce culoare ce deliciu

kamy 1

25.01.2011, 00:31

ruxy...draguta ca de obicei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura