Pulpe de pui cu praz si ciuperci

de deliciousflavours in Pui, 28 Feb 2012 | 5830 vizualizari

 

Am vazut aceasta mancarica la o diva in bucatarie :) si am si incercat-o repede repejor. Asta s-a intamplat pe la mijlocul lui decembrie…de atunci am mai pregatit-o de cateva ori, iar acum a venit randul sa o si postez.

 

INGREDIENTE

  • 3 ciocanele de pui
  • 250 gr praz
  • 250 gr ciuperci
  • ulei de masline
  • 1 lingura faina
  • 200 ml supa pui
  • 250 gr smantana pentru gatit
  • patrunjel
  • tarhon
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu praz si ciuperci:

Incingem putin ulei de masline intr-un vas si prajim ciocanelele de pui pe toate partile, pe care le-am condimentat in prealabil cu sare si piper, mai adaugam ulei daca e cazul. Adaugam ciupercile taiate feliute si lasam sa se caleasca circa 5-10 minute. Dupa acest timp adaugam si prazul taiat rondele, prajim totul la foc mediu timp de aprox 10 minute.


Turnam supa de pui, smantana amestecata cu faina si lasam sa fiarba 10-15 minute, timp in care amestecam din cand in cand. Inainte sa fie gata presaram patrunjelul si tarhonul.


Este un preparat usor de gatit si foarte gustos.



Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu praz si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

irena 1

29.02.2012, 15:18

Ubulika 1

02.03.2012, 11:52

interesant

deliciousflavours 1

06.03.2012, 11:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu sos de rosii