Pulpe de pui cu sos de rosii si masline

de Miha in Pui, 28 Dec 2010 | 2084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • rasnita Konatyi "Verdeturi italiene"
  • un pumn de masline
  • Pentru garnitura:
  • 250 g paste
  • 50 g unt
  • sare si piper
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii si masline:

Copanelele de pui se condimenteaza cu condimentele din rasnita Kotanyi, cu veselie si simt de raspunedere. :))


Se sareaza doar daca mai considerati a fi necesar.



Ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul, se amesteca in sucul de rosii. Se pune intr-un vas termorezistent. Punem si maslinele. Deasupra asezam copanelele condimentate, stropim cu putin ulei de masline si dam vasul la cuptor la foc mediu pana scade zeama si carnea este frumos rumenita.



Se servesc calde cu garnitura de paste cu usturoi.



Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se scurg de apa si se pun intr-o tigaie in care am topit untul la foc mic. "Perpelim" :)) putin pastele, saram si piperam dupa gust, iar la sfarsit adaugam usturoiul pisat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

diaconta 1

29.12.2010, 18:52

Miha,is gata data

Miha 1

29.12.2010, 19:43

MotanLaOale 1

30.12.2010, 12:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aromati si ciuperci cu pulpe de pui la cuptor