Supa de pui cu legume radacinoase

de merisor in Pui, 17 Sep 2013 | 7763 vizualizari

 

Imi place foarte mult sa folosesc toate radacinoasele in mancaruri, dau un gust deosebit.
De data aceasta am ales sa le folosesc la o supa de pui cu mai putina carne.
Carnea am folosit-o la alta mancare.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 2 ardei
  • 2 linguri rosii pentru ciorba
  • 3 l apa
  • sare
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu legume radacinoase:

Puiul transat si spalat l-am pus la firt in apa cu putina sare.


Dupa ce a atins punctul de fierbere, am inlaturat spuma formata si am mai lasat cateva minute, astfel incat sa se topeasca grasimea, apoi am scos pulpele, pieptul si aripile pe care le-am folosit la alta mancare.


Am adaugat legumele spalate si tocate cubulete mici, am acoperit vasul si am lasat la fiert la foc mediu aproximativ 35 minute.


Dupa acest timp am adaugat rosiile, am mai potrivit cu sare si am mai lasat pe foc 15 minute, apoi am stins focul si am adaugat patrunjelul tocat.


Carnea fiind frageda s-a fiert destul de repede, astfel incat eu am dezosat-o pentru un aspect mai placut la servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu legume radacinoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

madi_marin 1

18.09.2013, 21:03

ce de culori apetisante!

Panacris 1

20.09.2013, 14:29

Xandrinne 1

21.12.2015, 08:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu broccoli si iaurt