Rulada de pui

de diaconta in Pui, 27 Dec 2010 | 27900 vizualizari

 

Absolut delicioasa rulada asta,dar mi-a placut mult cum a iesit si ca aspect.

 

INGREDIENTE

  • 2 pui dezosati
  • 600 gr piept de pui tocat
  • 200 gr ciuperci
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • morcovi mici congelati
  • verdeata
  • ardei rosu
  • condimente pentru pui
  • piper,vegeta
  • rozmarin

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Puii i-am luat partial dezosati (din cei pregatiti pentru umplut).Am mai indepartat aripioarele si l-am desfacut,avand grija ca pielea sa-mi ramana intreaga,deoarece avem nevoie de ea pentru rulat.Am taiat din carnea de pe piept si pulpe si am distribuit-o uniform pe toata suprafata pielii.


Se condimenteaza ,se presara cu rozmarin si se lasa la frigider pana cand ne ocupam de umplutura.


Ciupercile se taie felii si se pun la prajit.Se adauga multa verdeata,sare si piper.


Carnea tocata se condimenteaza foarte bine ,apoi se amesteca cu ciupercile,ouale batute spuma si morcovii congelati.


Am facut doua variante de rulada.Nu stiam care va iesi mai aspectuoasa.Pana la urma mi-au placut amandoua.


Unul dintre pui l-am lasat intreg iar celalalt l-am taiat in doua bucati.


Pe fiecare bucata de pui am pus umplutura si am rulat-o cat mai strans.


Din puiul intreg a iesit o rulada mai groasa,asa ca am legat-o cu o sfoara si am pus-o intr-o tava cu hartie de copt.


Pentru ca nu eram foarte sigura ca nu se va prinde,am pus putin ulei pe hartia de copt,sub rulada.


Am pus-o la cuptor aproximativ o ora.


Cu celelalte bucati obtinute din cel de-al doilea pui,am facut doua rulade.


Am pus umplutura si le-am infasurat in folie de aluminiu unsa cu putin ulei.


Le-am pus intr-o tava in care am pus o cana de apa.


Le-am lasat asa la cuptor cam 1/2 de ora,apoi am luat folia jos,am adaugat putin ulei si le-am lasat sa se rumeneasca frumos.Pielea a ramas foarte crocanta.Gustul nu pot sa vi-l descriu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (130)

papabundetot 1

23.12.2013, 15:31

ce frumoasa e..

diaconta 1

25.12.2013, 00:52

Dana multumesc

diaconta 1

25.12.2013, 00:53

Marcelika
Babi
Auelia
Pusha
multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastai cu piept de pui si sos de rosii