Pulpe de pui cu vin la cuptor

de claudiaO in Pui, 12 Noi 2014 | 4527 vizualizari

 

In lipsa de chef si timp, in loc de clasicul gratar, mai pregatim si la cuptor...tot o bunatate de fripturica iese :)

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui proaspete
  • 200 ml vin roze am avut eu
  • 20 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • fulgi de ardei iute
  • 5-6 catei de usturoi zdrobiti
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu vin la cuptor:

Luam pulpele si le curatam de eventualele pene si pielite. Stropim cu putin ulei tava, apoi ungem pulpele si le asezam in tava; presaram sare si mirodenii pe toate partile, adaugam vinul si acoperim cu o folie de aluminiu. Dam la cuptor pt cca 40 minute, apoi indepartam folia si mai lasam in cuptor pt inca 15 minute.

Ca sa se rumeneasca frumos eu am scos pulpele din sos si le-am pus intr-o alta tava; le-am mai lasat vreo 15 minute in cuptor si gata ...numai bune de mancat.

Noi le-am servit alaturi de piure de cartofi si muraturi asortate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu hrean si mustar la cuptor