Pulpe de pui dezosate cu orez si legume la cuptor

de Panacris in Pui, 15 Feb 2012 | 5413 vizualizari

 

Pentru masa de pranz, gustos, savuros si simplu de realizat!

 

INGREDIENTE

  • pulpe dezosate 600 g.
  • orez 200 g
  • legume congelate (morcovi, conopida, brocoli) 200 g.
  • apa 600 ml.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate cu orez si legume la cuptor:

Pulpele se spala si se aseaza intr-o tava rezistenat la caldura. Legumele comgelate se aseaza peste carne. Orezul ales si spalat se presara peste carne si legume. Se adauga apa, se presara cu sare si piper si se introduca la cuptorul incins in prealabil, cca. 30 de minute la foc potrivit, neacoperit.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate cu orez si legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sim0na 1

15.02.2012, 14:51

Mmmm.. delicios!

iri_iri 1

15.02.2012, 17:36

interesanta idee

Rocsi 1

15.02.2012, 19:56

papa bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu dovlecei si cartofi noi