Pulpe de pui glazurate

de Sidy in Pui, 3 Iul 2010 | 1522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ardei iute
  • 4 linguri sos de soia
  • piper
  • sare
  • 4 linguri miere
  • 1 ceapa ghimbir macinat
  • 2 linguri otet din miere
  • 4 linguri ulei de masline
  • 500-700 g caise proaspete
  • 2 ardei grasi- unul rosu , celalalt verde
  • salata verde
  • cartofi noi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui glazurate:

Ardeiul iute se toaca marunt apoi se amesteca cu sosul de soia si piper.
Pulpele se ung bine cu acest sos inclusiv sub pielita si se dau la rece macar doua ore.
Se cojesc cartofii noi, se taie in cuburi si se pun in tava de copt( eu am pus pe ei cimbru, vin si usturoi granule, voi puteti sa-i faceti cum va place)
Cuptorul se preincalzeste si dupa ce pulpele au stat la rece se pun peste cartofii din tava, ungandu-le cu miere bine de tot sau se pun intr-o punga Knorr peste cartofi.
Se dau apoi la cuptor sa se prajeasca.
Ceapa se taie marunt se presara cu ghimbir si se adauga otetul, sarea , uleiul de masline si piperul.Ardeii grasi se taie fasii subtiri si se adauga si ei.
Caisele se spala si le se scot samburii.Cu 10 minute inainte de a fi gata pulpele , se pun jumatatile de caise peste pulpe si se mai dau la cuptor.
La servire punem o frunza de salata verde, o pulpa, doua bucati de caise, cartofi si ardei cu sos...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui glazurate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

03.07.2010, 08:22

mai pe tine nu te intrece nimeni , esti iute de picior ,
felicitari sidy savuroasa si aromata reteta

eclerash 1

03.07.2010, 10:15

hai,mai ca din atatea pulpe poate mai gasesc si eu ceva...

Rocsi 1

03.07.2010, 14:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L