Pulpe de pui imbracate in bacon

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2015 | 1734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui inferioare
  • 8 felii bacon crud-uscat
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper macinat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui imbracate in bacon:

Pulpele de pui se spala si apoi se pun intr.in vas cu apa rece (punem apa cat sa le acopere) si un praf de sare.
Dam la foc si cand incepe sa fiarba ,spumam.
Lasam pe foc pana cand pulpele sunt bine fierte.
Scoatem pulpele din apa ,le stergem cu un prosop de bucatarie,le stropim cu ulei si apoi le condimentam cu sare,piper si cimbru.
Imbracam fiecare pulpa in parte in cate 2 felii de bacon.
Asezam pulpele pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor ,la 180 grade si tinem pana cand baconul este frumos rumenit.
Se servesc atat calde cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui imbracate in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui imbracate in bacon-0
Pulpe de pui imbracate in bacon-1
Pulpe de pui imbracate in bacon-2

COMENTARII (17)

Rux

Rux 1

14.10.2015, 22:56

Vai ce bunaciune Medisorule!

-Licurici-

-Licurici- 1

15.10.2015, 10:21

Cat imi plac!

mirela0911

mirela0911 1

15.10.2015, 13:36

Gustoase rau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!