Pulpe de pui imbracate in bacon

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2015 | 1808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui inferioare
  • 8 felii bacon crud-uscat
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper macinat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui imbracate in bacon:

Pulpele de pui se spala si apoi se pun intr.in vas cu apa rece (punem apa cat sa le acopere) si un praf de sare.

Dam la foc si cand incepe sa fiarba ,spumam.

Lasam pe foc pana cand pulpele sunt bine fierte.

Scoatem pulpele din apa ,le stergem cu un prosop de bucatarie,le stropim cu ulei si apoi le condimentam cu sare,piper si cimbru.

Imbracam fiecare pulpa in parte in cate 2 felii de bacon.

Asezam pulpele pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor ,la 180 grade si tinem pana cand baconul este frumos rumenit.

Se servesc atat calde cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui imbracate in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

14.10.2015, 22:56

Vai ce bunaciune Medisorule!

-Licurici- 1

15.10.2015, 10:21

Cat imi plac!

mirela0911 1

15.10.2015, 13:36

Gustoase rau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32