Pulpe de pui impanate cu verdeturi

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2010 | 3679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .6 pulpe superioare de pui
  • .5 fire de ceapa verde
  • .5 fire de usturoi verde
  • .1 legatura de patrunjel
  • .ulei de masline
  • .1 pahar de vin alb
  • .busuioc
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui impanate cu verdeturi:

Se taie ceapa, usturoiul si patrunjelul marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu putin ulei de masline.Se amesteca bine.

Separat pulpele se spala se lasa la scurs se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si apoi se desprinde cu grija pielita (dar nu de tot ) si introducem cu grija amestecul de verdeturi.Se mai pastreaza putin ca sa punem si peste pulpe atunci cand dam la cuptor.Intindem cu grija pielea la loc.Pulpele se aseaza apoi intr-o tava peste care punem restul de verdeturi, o cana cu apa si dam la cuptor.Se lasa sa scada apa ,stropind din cand in cand cu sosul format pulpele si se adauga vinul.Se mai lasa la cuptor cieca 15-20 min. pana cand pilpele sunt bine rumenite.

La final presaram busuioc..................sunt delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui impanate cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu carnati afumati la cuptor