Pulpe de pui in aluat

de Lau in Pui, 21 Mar 2012 | 4053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 200 g mazare
  • 2 morcovi
  • 5 catei usturoi
  • 1 pahar de vin
  • ardei rosu
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 300 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • zeama de lamaie
  • 2 galbenusuri
  • 6 linguri margarina
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • 1 lingura lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in aluat:

Faina o punem intr-un bol facem gaura in mijloc, adaugam drojdia, sare, zahar si galbenusurile amestecate. Incepem sa framantam si daca este nevoie adaugam lapte caldut, acoperim si lasam sa dospeasca 30 minute.

Intindem aluatul si intindem margarina amestecata cu faina, impaturim, adaugand partea stanga pana la centru, partea dreapta peste cea stanga si impaturim, dam la frigider 1 ora,

Pulpele le spalam, le condimentam si le prajim in  putin ulei, le scoatem pe un servetel absorbant

Morcovii il taiem cubulete, ii adaugam in tigaie cu putin ulei incalzit, lasam sa se inmoaie putin dupa care adaugam mazarea si vinul. Lasam sa fiarba la foc mic, la final adaugam usturoiul pisat, patrunjelul tocat, condimente dupa gust, apoi lasam sa se raceasca,

Ardeiul si cascavalul le taiem fasii.

Intindem aluatul taiem patratele, adaugam cate o lingura de umplutura, cascaval, ardei, asezam pulpa si unim colturile.

Le asezam in tava unsa cu ulei, le ungem cu oul batut cu laptele si dam la cuptor pana se rumesc frumos

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Lau 1

22.03.2012, 13:26

va astept la masa

Sim0na 1

22.03.2012, 20:49

Interesanta combinate!

Lau 1

22.03.2012, 21:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si sos de mustar