Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur

de MIUTA in Pui, 14 Feb 2011 | 6721 vizualizari

 

E un fel principal delicios si foarte rapid de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 6 buc.pulpe de pui superioare
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare,piper,vegeta cu gust de gaina
  • faina
  • 5 cartofi
  • 50 g unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur:

Se pun la fiert pulpele de pui in apa cu vegeta.In alta cratita se pun la fiert cartofii taiati cubulete tot in apa cu vegeta.Cand pulpele sunt aproape fierte se scot din apa.Se condimenteaza cu piper,se dau prin faina,prin oul batut cu sare si la sfarsit prin pesmet.Se prajesc in uleiul fierbinte.Cartofi se storc de apa cand sunt fierti se amesteca cat sunt fierbinti cu bucatele de unt si se condimenteaza daca mai este nevoie.Pulpele de pui se servesc alaturi de garnitura de cartofi cu muraturi.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur-0
Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur-1
Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur-2
Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur-3
Pulpe de pui in crusta de pesmet cu cartofi natur-4

COMENTARII (27)

Cris2711

Cris2711 1

15.02.2011, 18:10

Miuta de aceea imi esti tu mie draga,stiu ca mi-ai da din inima,mersi mult

Cris2711

Cris2711 1

15.02.2011, 18:14

Miuta vroiam sa-ti spun ca am fost de 2 ori in Bistrita prin anii 90,odata am vizitat cumnatul meu cand era in armata iar a doua oara am participat la festivalul Marul de aur cu colegii mei de facultate si am luat locul 3 cred,scuze nu imi mai aduc aminte nici anul exact 95-96,egal nu asta conteaza,conteaza ca imi place orasul ,m-a impresionat mult

mena29

mena29 1

16.02.2011, 22:23

Si eu am fost in Bistrita tot de doua ori,sa-i vizitez cumnatul lui Cris adica sa-mi vizitez sotul,pe atunci iubitul,in armata.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!