Pulpe de pui in sos de lamaie

de Bucataras Medi in Pui, 6 Noi 2011 | 8672 vizualizari

 

Pentru amatorii,iubitorii de pulpite...........)))).....vezi doamna Dia..........)))

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 lamai
  • rosmarin uscat
  • ulei de masline
  • supa  de pasare
  • 3-4 foi de dafin
  •  sare,piper macinat
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de lamaie:

Se curata pulpele,se spala si se lasa la scurs.Se amesteca usturoiul pisat cu rozmarinul ,se desprinde cu grija pielea de pe pulpe si se introduce amestecul de mai sus.

Separat facem urmatorul amestec:stoarcem zeama de la 2 lamai si o amestecam cu 3-4 linguri de ulei de masline,ierburi de provance ,sare si piper.Asezam pulpele de pui intr-o tava si apoi turnam acest amestec peste ele.Acoperim tava cu folie si dam la frigider pentru circa 2-3 ore.Scoatem apoi de la frigider tava,asezam printre bucatile de pulpe rondele de lamaie,foi de dafin si boabe de piper.Turnam o cana cu supa de pasare peste pulpe si dam la cuptor .

Daca mai este nevoie putem sa mai adaugam supa de carne.Tinem pana cand pulpele sunt bine facute si frumos rumenite.

Scoatem din cuptor,asezonam cu marar verde si servim alaturi de o salata si o garnitura.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (63)

nadina73 1

08.11.2011, 21:54

Ce a zis George de pulpitze ,i-au placut? sau abia le-a descoperit?

diaconta 1

08.11.2011, 21:57

Nadina,domnul George redescopera in fiecare zi pulpele
alte forme,alta savoare pe zi ce trece tot mai bune

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 16:29

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de gaina in stil toscan