Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese

de adasev12 in Pui, 8 Feb 2011 | 2396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 5-6 cartofi potriviti
  • 3 lg suc  bolognese( eu am cumparat)
  • o jum de ceapa
  • 2 lg bulion
  • cateva masline negre fara sambure
  • ulei, sare, piper, vegeta, patrunjel verde, oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese:

pulpele le-am fiert in supa de galuste. le-am scos cand au fiert, si le-am luat pielita( sotul nu o mananca,dar o las la supe, ca e grasa si da gust bun). am incins putin ulei in tigaie, am pus pulpitele si le-am lasat sa prinda un pic de crusta. intr-o canita am amestecat 2 lg de bulion cu piper si vegeta , am pus si un catel de usturoi taiat in patru si am turnat peste pulpite. am mai lasat vreo 5 min sa se inabuse in sos.


am taiat ceapa felite subtiti si am inabusit-o f putin in ulei, fara s ase prajeasca, am adaugat cartofii fierti in prealabil in coaja , curatati si zdrobiti cu furculita . am adaugt si sucul bolognese si putin oregano, am amestecat f bine si am mai stins cu o canita de supa de carne. am potrivit gustul cu spiper si vegeta, si daca mai e nevoie putina sare, am adaugat cateva masline taiate in patru si patrunjel verde .


P.S. mergea de minune cu castraveti murati sau alta muratura, dar...acum imi lipsesc cu desavarsire....offfffff!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui inabusite cu cartofi in suc alla bolognese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

adasev12 1

09.02.2011, 14:12

onesta...la urma urmei, orice mancare ingrasa...daca faci excese...dar asa ponderat...no problem

ela 1

09.02.2011, 14:13

adasev12 1

09.02.2011, 14:16

ela....pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui vienez