Pulpe de pui inabusite cu usturoi

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 14 Aug 2010 | 15625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • ulei
  • 2 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui inabusite cu usturoi:

Spalam bine pulpele si le punem la fiert in apa cu sare.
Dupa ce au fiert le scoatem si le lasam sa se scurga bine de apa.
Apa in care au fiert nu o aruncam, ci facem o Supita "de pui fugit" pt bebelusi.
Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei, lasam sa se incinga bine si punem pulpele, le lasam pana se rumenesc frumos pe ambele parti, dupa care adaugam usturoiul pisat si punem un capac peste friptura, mai lasam 2 minute si luam de pe foc.
Se serveste calda alaturi de un piure sau orice altceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui inabusite cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci si pulpe de pui la cuptor