Pulpe de pui la cuptor cu bere si cartofi piure

de COSTEO in Pui, 27 Apr 2013 | 14456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 500 ml bere
  • 6 catei usturoi
  • 1 ardei (rosu sau verde).
  • cimbru
  • condimente granulate
  • ulei
  • sare
  • piper

pentru piure

  • 500 gr cartofi
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingurita sare
  • maghiran
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu bere si cartofi piure:

Pulpele se curata bine se spala apoi le crestam iar in crestaturile facute punem niste feliute de usturoi si ardel rosu (sau verde)


Frecam pulpele cu sare,piper cimbru,condimente granulate.


Intr-o tava unsa cu ulei punem pulpele la cuptor pt 15 minute pe o parte si 15 minute pe cealalta parte pentru a se rumeni.


Dupa jumatate de ora adaugam bere si lasam la 180 grade pentru 45 minute.


Piure de cartofi


Se curata cartofii,se taie sferturi si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare ,la foc potrivit


Se scurg ,se maruntesc fin( se dau printr-o sita) cat sunt inca fierbinti,se amesteca cu untul,putin cate putin, se bat pana piureul devine o crema spumoasa,apoi i se adauga laptele fierbinte,tot putin cate putin.


Potrivim de sare.Piureul se prepara cu putin timp inainte de a se servi la masa


In caz ca s-a pregatit mai inainte ,putem pastra piureul cald punand cratita deasupra unui vas cu apa fierbinte,iar deasupra punem putin lapte pentru a nu se prinde crusta


Se tine acoperit.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu bere si cartofi piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adry88 1

28.04.2013, 15:22

yammy!

COSTEO 1

28.04.2013, 16:52

Multumesc de apreciri!

dariadeea 1

30.05.2013, 09:28

trebuie sa fac si eu reteta asta cu bere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor