Pulpe de pui la cuptor cu bere si cartofi piure

de COSTEO in Pui, 27 Apr 2013 | 17565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 500 ml bere
  • 6 catei usturoi
  • 1 ardei (rosu sau verde).
  • cimbru
  • condimente granulate
  • ulei
  • sare
  • piper

pentru piure

  • 500 gr cartofi
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingurita sare
  • maghiran
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu bere si cartofi piure:

Pulpele se curata bine se spala apoi le crestam iar in crestaturile facute  punem niste feliute de usturoi si ardel rosu (sau verde)

Frecam pulpele cu sare,piper cimbru,condimente granulate.

Intr-o tava unsa cu ulei punem pulpele la cuptor pt 15 minute pe o parte si 15 minute pe cealalta parte pentru a se rumeni.

Dupa jumatate de ora adaugam  bere si lasam la 180 grade pentru 45 minute.

Piure de cartofi

Se curata cartofii,se taie sferturi si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare ,la foc potrivit

Se scurg ,se maruntesc fin( se dau printr-o sita) cat sunt inca  fierbinti,se amesteca cu untul,putin cate putin, se bat pana piureul devine o crema spumoasa,apoi i se adauga laptele fierbinte,tot putin cate putin.

Potrivim de sare.Piureul se prepara  cu putin timp inainte de a se servi la masa

In caz ca s-a pregatit mai inainte ,putem pastra piureul cald punand cratita deasupra unui vas cu apa fierbinte,iar deasupra punem putin lapte  pentru a nu se prinde crusta

Se tine acoperit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu bere si cartofi piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

adry88 1

28.04.2013, 15:22

yammy!

COSTEO 1

28.04.2013, 16:52

Multumesc de apreciri!

dariadeea 1

30.05.2013, 09:28

trebuie sa fac si eu reteta asta cu bere

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi