Pulpe de pui la cuptor cu dovlecel si vanata

de Valclaudia in Pui, 12 Mai 2015 | 1810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 dovlecei potriviti
  • 1 vanata mica
  • sare si piper dupa gust
  • boia dulce
  • fulgi de chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu dovlecel si vanata:

Pulpele de pui se curata de piele si se spala sub jet de apa rece.


Dovlecelul se spala si se taie rindele de grosimea unui deget.


Se aseaza rondelele intava yena, apoi aruncam deasupra si o mana de bucatele de vanata (spalata sitaiata rondele, apoi in 4).


Preincalzim cuptorul la 180 grade.


Asezam peste legume cele doua pulpe fara piele, presaram sare, piper si boia dulce, adaugam 1/4 cana apa si dam forma la cuptor pentru 40 minute.


Dupa ce se rumenesc pulpele pe o parte le intoarcem sa se gateasca uniform.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu dovlecel si vanata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Gicuta69 1

13.05.2015, 07:34

Delicioase!

mirela0911 1

13.05.2015, 10:21

Perfect pentru prânz!

Panacris 1

14.05.2015, 07:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte si unt
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

RETETA RECOMANDATA
pui cu garnitura de sparanghel si morcov