Pulpe de pui la tigaie

de Gherca Daniela in Pui, 25 Noi 2015 | 2581 vizualizari

 

Un pranz rapid si bun!
‪#‎gatescpentruocarte‬

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe superioare de pui
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate picanta
  • 2linguri bulion
  • 200ml apa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei pentru prajit
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la tigaie:

Pulpele le curatam, spalam si le crestam, apoi le condimentam cu sare, piper, si boia dulce.


Intr-o tigaie punem uleiul, iar cand s-a incins prajim pulpele pe ambele parti, dupa care adaugam ceapa taiata jullien si 2 catei de usturoi taiati marunt cu ajutorul unui cutit, le calim putin cateva minute.


Intr-un bol punem apa impreuna cu pasta de tomate si bulionul si le dizolvam, apoi turnam peste pulpe in tigaie. Lasam sa fiarba la foc mic, pana scade toata apa, amestecand din cand in cand. In ultimele minute punem si restul de usturoi pisat, mai amestecam putin si stingem focul.


Scoatem pulpele pe o farfurie si presaram patrunjel verde. Se servesc cu mamaliguta si muraturi sau o salata si o garnitura langa, oricum sunt delicioase!


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

merisor 1

25.11.2015, 20:54

papa buuun!

miki_a 1

25.11.2015, 23:44

Imi plac si mie!!!

Gherca Daniela 1

26.11.2015, 10:20

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si inimi