Pulpe de pui marinate in bere

de Bunica in Pui, 11 Sep 2014 | 3535 vizualizari

 

Pulpele de pui marinate in bere le pregatesti de dimineata ,ca sa le prepari la pranz;)

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui fara os
  • 150 ml. bere
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • ulei aromat cu rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in bere:

Spala pulpele de pui si usuca-le cu un servetel absorbant.

Condimenteaza cu Baza Mirodenia (Fuchs),si unge-le cu ulei aromat cu rozmarin.

Intr-un bol pune mustarul si uleiul si amesteca.

Unge pulpele de pui cu marinata si pune-le intr-un bol.

Marinata care ramane o torni peste pulpe.

Sa dau la frigider pana in momentul pregatirii.

Pune la incins tigaia Dry Cuker si pune pulpele scoase din marinata in tigaie.

Se coc pe ambele parti cate 5-7 minute.

Le servesti cu garnitura si salata dorita.

Eu le-am servit cu cus-cus si salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

11.09.2014, 21:17

cristi12277 1

12.09.2014, 08:27

BUNA ZIUA
Si cu berea cum ramane?
Cred ca se da pe gat !

dantes 1

13.09.2014, 07:38

Foarte bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mini snitele din piept de pui