Pulpe de pui marinate in bere

de Bunica in Pui, 11 Sep 2014 | 1243 vizualizari

 

Pulpele de pui marinate in bere le pregatesti de dimineata ,ca sa le prepari la pranz;)

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui fara os
  • 150 ml. bere
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • ulei aromat cu rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in bere:

Spala pulpele de pui si usuca-le cu un servetel absorbant.


Condimenteaza cu Baza Mirodenia (Fuchs),si unge-le cu ulei aromat cu rozmarin.


Intr-un bol pune mustarul si uleiul si amesteca.


Unge pulpele de pui cu marinata si pune-le intr-un bol.


Marinata care ramane o torni peste pulpe.


Sa dau la frigider pana in momentul pregatirii.


Pune la incins tigaia Dry Cuker si pune pulpele scoase din marinata in tigaie.


Se coc pe ambele parti cate 5-7 minute.


Le servesti cu garnitura si salata dorita.


Eu le-am servit cu cus-cus si salata de rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

11.09.2014, 21:17

cristi12277 1

12.09.2014, 08:27

BUNA ZIUA
Si cu berea cum ramane?
Cred ca se da pe gat !

dantes 1

13.09.2014, 07:38

Foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui