Pulpe de pui marinate in iaurt la ceaun

de marcela1979 in Pui, 31 Mai 2016 | 588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 300 ml iaurt
  • 2 lingurite condiment 7 spices
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in iaurt la ceaun:

Se spala si se curata pulpele de pui.Intr-un castron se amesteca iaurtul cu condimentul 7 spices,sare si piper si 10 ml ulei .Se pun pulpele in amestecul de iaurt si se dau la frigider 3-4 ore la marinat.Dupa ce a trecut timpul se scoate castronul din frigider.Se pune restul de ulei in ceaun ,se pune la foc si cand s-a incins uleiul se pun pulpele cu tot cu sos .Se amesteca si se pune capac pe ceaun si se lasa sa se faca pulpele la foc mic spre mediu pana sunt patrunse .Cand pulpele sunt facute se ia capacul de pe ceaun si se lasa sa mai scada sosul. Se servesc cu cartofi rantaliti si salata de sezon.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in iaurt la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Catalina L 1

31.05.2016, 15:26

buna idea....imi plac

Zamfira 1

31.05.2016, 18:38

Bunica 1

31.05.2016, 19:35

Cred că au ieșit o bunătate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de capere si mustar