Pulpe de pui pané trase in cascaval

de Sylvia in Pui, 28 Iul 2010 | 2759 vizualizari

 

Va prezint reteta mea de pulpe de pui pané cu cascaval, sunt foarte fragede si gustoase, un pranz consistent si aromat potrivit pentru orice ocazie.

 

INGREDIENTE

 Avem nevoie de :

  • 6pulpe de pui,
  • sare,
  • piper,
  • putina boia,
  • lapte ,
  • faina,
  • pesmet,
  • cascaval,
  • 2 oua,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pané trase in cascaval:

Preparare : curatam pulpele de pui de piele si si condimentam bine cu sare piper si boia si le lasam in lapte rece pret de cateva ore.


Dupa aceea pregatim ouale batandu-le bine, le condimentam cu sare si piper si adaugam 2-3 linguri de cascaval ras .


Scoatem pulpele de pui si le trecem prima data prin faina apoi prin compozitia de ou si apoi prin pesmet.


Le prajim in ulei incins la foc foarte mic sa se patrunda bine, la final dam focul mai mare sa se rumeneasca.


Se scot apoi pe un servet de hartie absorbant si se servesc cu garnitura preferata, va doresc pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pané trase in cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mena29 1

29.07.2010, 10:18

Da,gustoasa reteta si bineanteles,extraordinara prezentare,nota 20

Sylvia 1

29.07.2010, 10:19

Mena esti tare draguta.

elena1988 1

13.03.2011, 18:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute