Pulpe de pui pe pat de varza

de adela1981 in Pui, 29 Iul 2012 | 2695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui ( ciocanele )
  • 1 varza de 1 kg
  • 1 ardei galben
  • 3 fire ceapa verde
  • marar
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 morcov
  • 1 rosie marisoara
  • sare, piper
  • chimen
  • 50 ml apa
  • 150 ml vin alb
  • ulei

Condimente pentru pulpe: sare, piper boia de ardei dulce chili macinat praf de usturoi

Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de varza:

Am procedat  in felul urmator, am spalat bine pulpele le-am sters putin de apa, apoi  le-am condimentat cu amestecul de condimente amintit mai sus, apoi am dat putin  deoparte pana ce m-am ocupat de legume. Am spalat legumele si verdeturile apoi, am taiat grob varza, ceapa verde rondele, ardeiul si rosia cubulete mai mari, iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare.  Mararul l-am tocat marunt Am stropit o tava de friptura cu putin ulei, am asezat toate legumele in tava ( amestecat), am presarat cu marar verde, crenguta de cimbru, putin chimen, sare si piper. Apoi am asezat pulpele deasupra si  am turnat apa , vinul si cativa stropi de ulei si am introdus in cuptorul incazit cca 30 -40 min.    

Deasupra am asezat o bucata de hartie de copt. Dupa cele 30 min, am luat hartia si am mai lasat inca 10-15 min, pana ce s-au rumenit pulpele. Nici nu va pot spune ce aroma  imbietoare era raspandita in toata casa :))  

Pofta mare si un weekend placut!!        

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de varza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui in crusta de susan