Pulpe de pui pe pat de varza calita

de RuxyRux in Pui, 11 Feb 2011 | 7351 vizualizari

 

Simplu...si bun!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • o varza mare murata
  • pentru calit
  • ulei 50 ml
  • pentru varza
  • ulei 50 ml
  • pentru pulpe
  • sare
  • piper
  • 5 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de varza calita:

Spalam varza bine asta in cazul in care este foarte sarata, la mine nu a fost nevoie .



O tocam marunt din cutit, si o lasam la scurs.



Punem uleiul in tava, apoi varza si apa cam pana pe la jumatate. O dam la cuptor si o lasam in jur de 1 ore si jumatate sa se caleasca, amestecand din jumatate in jumatate de ora sau din sfert in sfert de ora (in functie de cuptor) in ea de jos in sus.



O piperam si o saram dupa gust daca mai este cazul.


Pulpele le punem in ulei intr-o tava dupa ce le saram si le piperam adaugam putina apa si le dam la cuptor. Dupa 30 de minute adaugam si usturoiul zdrobit. Le mai lasam inca 30 de min sa fie aproape gata si le transferam pe patul de varza calita in tava.


Le mai dam la cuptor inca 30 de minute sa se rumeneasca frumos si sa se intrepatrunda gusturile.


Servim cu mare placere pentru ca alaturi de varza calita sunt delicioase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de varza calita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

RuxyRux 1

13.02.2011, 21:50

Rivka esti o draguta

tanyapatap 1

13.02.2011, 22:30

simo_brkic 1

21.01.2012, 00:59

am si eu o intrebare..vroiam sa pun fata cu limba scoasa si multa multa bava )) apa ce curge ..da nu stiu cum?! de unde o pun?yammmmm

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pui cu orez la cuptor