Pulpe de pui umplute

de Rocsi in Pui, 29 Noi 2010 | 4867 vizualizari

 

Am vazut ca este o noua moda pe bucataras :pulpe umplute...pai ce eu nu pot sa fac?ca atat am salivat de nu am mai putut...asa ca am pus mana si am facut si eu..dar am facut o pulpita de proba si a fost delicioasa....asa ca sa va arat si cum am facut eu...

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui
  • 6-7 ciuperci intregi conservate
  • 4-5 masline
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 5 linguri vin rosu
  • o bucatica cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpa de pui se spala bine si se tamponeaza cu un prosop curat de surplusul de apa. Acum incepeti sa il dezgoliti:intai pielita o dati jos,apoi osul si o taiati in doua. Le condimentati cu sare si piper.

Ciupercile le spalati bine si le taieti feliute. Maslinele le taiati bucatele si aruncati samburii. Pe fiecare ,din cele doua bucati de carne,asezati felii de ciuperci si de masline. Le inveliti si le prindeti cu scobitori.

Intr-o tava asezati putina hartie de copt(sau puteti sa nu puneti,cum doriti),stropiti cu ulei apoi asezati pulpele,iar printre ele restul de ciuperci feliate. Apoi puneti vinul si cam 200 ml apa. Dati tava in cuptorul incins,cam 40-45 minute. Cand sunt gata le scoteti din cuptor,radeti niste cascaval peste pulpe si le mai lasati 5 minute in cuptor cat sa se topeasca cascavalul.

Le scoateti,asezati pe o farfurie si serviti va rog!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la capac cu legume