Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 630 vizualizari

 

De când le-am văzut pe un site culinar, m-au cucerit.
Zis și făcut, tare bun, deloc greu, doar un pic de răbdare și îndemânare!
Zmeii le-au savurat, pe îndelete alături de rulourile de castraveți cu ardei murați! 😉
 
Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui inferioare cca. 5 bucăți,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Unt cca. 50 g,
  • Ciuperci pleurotus cca. 150 g,
  • Usturoi 2 căței,
  • Pesmet 1 lingură,
  • Vin alb demisec cca. 100 ml,
  • Boia de ardei dulce 1 linguriță,
  • Cimbru 1 linguriță,
  • Sare de mare 1 lingriță,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot:

Se spală și curăță pulpele, apoi li se desprinde pielea, în așa fel încât să rezulte un buzunăraș.


Ciupercile se toacă cât mai mărunt și se călesc împreună cu ceapa mărunțită în unt. Se asezonează de sare piper și usturoi.


După ce se ia de pe foc se adaugă pesmetul, se amestecă până ce se înglobează și se obține o pasta omogenă.


Cu această compoziție se umple fiecare buzunar al pulpei.


Pulpele se așează în vasul ceramic al aparatului de gătit slow cooker Crock Pot, se presară boia de ardei dulce, cimbru, sare și piper, apoi se lasă la gătit pe modul HIGH cca. 60 de minute.


Apoi se adaugă vinul și se mai lasă la gătit încă 60 de minute, până ce se rumenesc.


Se servesc alături de orice garnitură: piure, cartofi natur, orez sau salată de sezon.


Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RODIMUR 1

02.11.2020, 11:02

Ce bunătate...!

abstract01 1

02.11.2020, 22:40

supeer

Rahela Velicu 1

04.01.2021, 19:17

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert flori dulci cu gem
  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L