Pulpe inabusite cu cartofi copti in straturi

de epurasha2bb in Pui, 20 Ian 2011 | 3481 vizualizari

 

am papat ieri la pranz

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 5-6 cartofi potriviti
  • ulei de masline cu aroma de salvie
  • cimbru uscat
  • 1 graunte de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • 1 foaie de dafin uscata
  • 100 g cascaval
  • sare
  • 1 pahar de lapte rece
  • 30 g unt
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe inabusite cu cartofi copti in straturi:

Se curata cartofii de coaja si se taie rondele, se tin o ora in putin lapte rece , se scurg apoi si se aseaza un strat de rondele , se pun bucatele de unt printre ei, se presara sare si piper, cimbru uscat si bucatele de cascaval si se pune urmatorul strat.Se picura din loc in loc putina apa si se coc la cuptor in vas de jena.


Puplele se pun intr-un vad termorezistent unse bine cu ulei cu aroma de salvie, si date cu sare, piper.Se pune langa ele o frunza de dafin si un graunte de usturoi se toarna cu grija printre ele o ceasca de apa si se dau la cuptor sa se inabuse acoperite cu o folie de hartie de copt .Cand sunt aproape gata se toarna si vinul si se mai lasa descoperite inca putin sa se rumeneasca.


Se servesc impreuna cu cartofii .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe inabusite cu cartofi copti in straturi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

lacrimioara 1

20.01.2011, 20:41

delicios super arata

kamy 1

20.01.2011, 20:48

imi plaaaace

epurasha2bb 1

21.01.2011, 14:13

multumesc fetelor! pai dia v-am zis ca io gatesc azi si postez maine ca nu am timp in aceeasi zi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor