Pulpe inabusite cu cartofi copti in straturi

de epurasha2bb in Pui, 20 Ian 2011 | 5044 vizualizari

 

am papat ieri la pranz

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 5-6 cartofi potriviti
  • ulei de masline cu aroma de salvie
  • cimbru uscat
  • 1 graunte de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • 1 foaie de dafin uscata
  • 100 g cascaval
  • sare
  • 1 pahar de lapte rece
  • 30 g unt
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe inabusite cu cartofi copti in straturi:

Se curata cartofii de coaja si se taie rondele, se tin o ora in putin lapte rece , se scurg apoi si se aseaza un strat de rondele , se pun bucatele de unt printre ei, se presara sare si piper, cimbru uscat si bucatele de cascaval si se pune urmatorul strat.Se picura din loc in loc putina apa si se coc la cuptor in vas de jena.

Puplele se pun intr-un vad termorezistent unse bine cu ulei cu aroma de salvie, si date cu sare, piper.Se pune langa ele o frunza de dafin si un graunte de usturoi se toarna cu grija printre ele o ceasca de apa si se dau la cuptor sa se inabuse acoperite cu o folie de hartie de copt .Cand sunt aproape gata se toarna si vinul si se mai lasa descoperite inca putin sa se rumeneasca.

Se servesc impreuna cu cartofii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe inabusite cu cartofi copti in straturi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

lacrimioara 1

20.01.2011, 20:41

delicios super arata

kamy 1

20.01.2011, 20:48

imi plaaaace

epurasha2bb 1

21.01.2011, 14:13

multumesc fetelor! pai dia v-am zis ca io gatesc azi si postez maine ca nu am timp in aceeasi zi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saramura din pulpe de pui