Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj

de Bucataras Medi in Pui, 9 Mai 2010 | 9050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .1 pachet aluat foietaj
  • .8 buc. pulpe inferioare(sau cate doriti)
  • .8 felii branza topita feliata
  • .1 ou
  • .seminte (mac, susan,dovleac......ce preferam)
  • .faina
  • .sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj:

Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare.


Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.


Pe o plansa pe care am presarat putina faina se intinde aluatul si se presara si el cu faina.


Se taie bucati patrate.


Pe fiecare patrat se pune cate o felie de branza topita(patratul de aluat trebuie sa fie mai mare decat felia de branza topita) si apoi pulpa.


Se "imbraca" bine pulpa in aluat astfel incat sa nu se desfaca ,ungem cu ou batut si presaram cu seminte.


Se da la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc.


Se servesc alaturi de o garnitura .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:32

Bunica, nu vrei sa gusti?

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:33

Multumesc,Nadina!Ti-am pastrat bineinteles ca altfel Ela manca tot

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 09:33

Multumesc,multumesc,Lia!...................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la tigaie