Pulpe Mediteraneene

de gabrielacik in Pui, 14 Feb 2014 | 3744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 6 pulpe
  • 3 cepe
  • 3 gogosari rosii
  • 2 gogosari verzi
  • 2 ardei gras galbeni
  • 15-20 masline negre
  • 10 linguri pasta de tomate
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1-2 linguri boia iute
  • 1-2 pahare vin alb
  • 1-2 pahare apa
  • ulei
  • cateva frunze de busuioc uscat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe Mediteraneene:

Mod de preparare: Se spala pulpele,se usuca si se dau cu sare,se prajesc bine pe ambele parti. Gogosarii,ardeii si ceapa se taie julien. Intr-o cratita mai mare se incinge 3 linguri ulei si se calesc legumele 5-10 minute,se adauga vinul si apa,se lasa la fiert 15 minute.

Se pun maslinele,pasta de tomate,usturoiul pisat,boiaua dupa care si pulpele,sarea si piperul dupa gust,busuiocul si se amesteca bine. Intr-un vas uns cu ulei se aseaza pulpele cu tot cu legume si se da la cuptor pentru 30 de minute pana mai scade sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe Mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui la grill cu unt aromat