Pulpe Mediteraneene

de gabrielacik in Pui, 14 Feb 2014 | 2143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 6 pulpe
  • 3 cepe
  • 3 gogosari rosii
  • 2 gogosari verzi
  • 2 ardei gras galbeni
  • 15-20 masline negre
  • 10 linguri pasta de tomate
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1-2 linguri boia iute
  • 1-2 pahare vin alb
  • 1-2 pahare apa
  • ulei
  • cateva frunze de busuioc uscat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe Mediteraneene:

Mod de preparare: Se spala pulpele,se usuca si se dau cu sare,se prajesc bine pe ambele parti. Gogosarii,ardeii si ceapa se taie julien. Intr-o cratita mai mare se incinge 3 linguri ulei si se calesc legumele 5-10 minute,se adauga vinul si apa,se lasa la fiert 15 minute.


Se pun maslinele,pasta de tomate,usturoiul pisat,boiaua dupa care si pulpele,sarea si piperul dupa gust,busuiocul si se amesteca bine. Intr-un vas uns cu ulei se aseaza pulpele cu tot cu legume si se da la cuptor pentru 30 de minute pana mai scade sosul.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe Mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

15.02.2014, 00:56

Rocsi 1

15.02.2014, 19:35

Bine ai venit

gabrielacik 1

18.02.2014, 15:06

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu Proscutto la cuptor