Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar

de epurasha2bb in Pui, 21 Iun 2010 | 3170 vizualizari

 

pt.zilele de regim dupa o perioada de boala, o mancare delicioasa si pt.cei mici si pt. cei mari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 bucatica de radacina de telina
  • 60 g unt
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • pulpe de pui dezosate
  • coaja de lamaie
  • ulei de masline
  • 2 linguri pilaf de orez  lipicios
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar:

Se curata legumele de coaja si se toaca cubulete , se pun la fiert in apa cu putina sare, se lasa pana fierb pana la 90 % apoi se scot se scurg si se aseaza intr-o tavita unsa cu unt si presarand bucatele de unt intre legume.Apoi se presara deasupra pesmet si se da la cuptor.


Din pilaful de orez lipicios facem gogoloaie pe care le tavalim prin pesmet si le coacem in cuptor.


In timp ce se rumenesc legumele la cuptor luam pulpele dezosate si le spalam bine , le ungem cu ulei de masline si le dam prin sare si putina coaja rasa de lamaie.Le asezam pe o tigaie gratar incinsa si la foc mic sa se rumeneasca.


Servim pulpele dezosate impreuna cu legumele radacinoase la cuptor si cu 2 chiftelute de orez .Presaram putina verdeata! pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ana 1

21.06.2010, 22:48

Epu sanatate multa!Ela

epurasha2bb 1

22.06.2010, 11:43

fetelor multumesc , acum am vazut aceste mesaje !ela hai cu noi da' sa-ti iei si sotul sa nu se plictiseasca al meu.II trimitem cu randul la farmacie

Dana Cristea - pusikmea 1

23.06.2010, 12:51

fetelor ne alaturam si noi, facem o ditamai familie dar mai bine sa fim sanatosi si sa-i trimitem dupa bere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez basmati in sos de rosii si pui