Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar

de epurasha2bb in Pui, 21 Iun 2010 | 2959 vizualizari

 

pt.zilele de regim dupa o perioada de boala, o mancare delicioasa si pt.cei mici si pt. cei mari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 bucatica de radacina de telina
  • 60 g unt
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • pulpe de pui dezosate
  • coaja de lamaie
  • ulei de masline
  • 2 linguri pilaf de orez  lipicios
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar:

Se curata legumele de coaja si se toaca cubulete , se pun la fiert in apa cu putina sare, se lasa pana fierb pana la 90 % apoi se scot se scurg si se aseaza intr-o tavita unsa cu unt si presarand bucatele de unt intre legume.Apoi se presara deasupra pesmet si se da la cuptor.

Din pilaful de orez lipicios facem gogoloaie pe care le tavalim prin pesmet si le coacem in cuptor.

In timp ce se rumenesc legumele la cuptor luam pulpele dezosate si le spalam bine , le ungem cu ulei de masline si le dam prin sare si putina coaja rasa de lamaie.Le asezam pe o tigaie gratar incinsa si la foc mic sa se rumeneasca.

Servim pulpele dezosate impreuna cu legumele radacinoase la cuptor si cu 2 chiftelute de orez .Presaram putina verdeata! pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar-0
Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar-1
Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar-2

COMENTARII (11)

ana

ana 1

21.06.2010, 22:48

Epu sanatate multa!Ela

epurasha2bb

epurasha2bb 1

22.06.2010, 11:43

fetelor multumesc , acum am vazut aceste mesaje !ela hai cu noi da' sa-ti iei si sotul sa nu se plictiseasca al meu.II trimitem cu randul la farmacie

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

23.06.2010, 12:51

fetelor ne alaturam si noi, facem o ditamai familie dar mai bine sa fim sanatosi si sa-i trimitem dupa bere

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53